Spandoeken

Wij verzorgen ook
Bespreek deze extra mogelijkheden 013 4625747

Wij printen full colour op groot formaat met een hoge resolutie op de beste kwaliteit PVC, luchtdoorlatend mesh en Airtex zodat uw boodschap de uitstraling krijgt die het verdient. Er zitten vrijwel geen beperkingen aan het formaat van spandoeken. Onze printer kan tot 320 cm breed printen en de lengte is vrijwel onbeperkt. Moet het spandoek nog groter worden, dan lassen wij de doeken netjes voor u aan elkaar.

Onze spandoeken worden netjes afgewerkt en standaard voorzien van metalen ogen, maar uiteraard kunnen wij de afwerking ook precies op uw behoefte afstemmen.
Ook voor de montage en een bijpassend frame is Brouwers Signmaking de aangewezen partner. Wij leveren buizenframes, truss-systemen en diverse design frames.

Materialen:

Frontlit PVC
Het meest gebruikte materiaal voor spandoeken is Frontlit PVC. Dit vinyl is geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen, is sterk, eenvoudig schoon te maken en is brandvertragend. (B1)

MESH
Dit geperforeerde PVC is luchtdoorlatend en daarom uitermate geschikt voor buitentoepassingen waarbij het spandoek veel wind vangt. Mesh is tevens geluiddoorlatend en daarom zeer geschikt om voor podia en muziekinstallaties te hangen.

Airtex
Airtex is een materiaal met een gewoven uitstraling vergelijkbaar met canvas. Airtex heeft een luxe uitstraling, en kan in tegenstelling tot canvas wel op zeer groot formaat geprint worden.

 

 


Aanbieding van de maand

Carwrap

Carwrap

Bekijk

Referenties

Klik op de afbeelding om te bekijken Bekijk alle