Binnenbewegwijzering

Wij verzorgen ook
Bespreek deze extra mogelijkheden 013 4625747

Of het nu gaat om zakelijke en functionele aanduidingen, of decoratieve bewegwijzering die compleet aansluit op uw huisstijl, wij leveren complete bewegwijzeringssystemen voor uw bedrijfspand. Naast de standaardsystemen en profielen uit ons assortiment, produceren wij ook maatwerk dat geheel aansluit op uw wensen.

Indoor Sign Aluminium

Brouwers Signmaking biedt een ruim assortiment aan aluminium bewegwijzeringsprofielen in een groot aantal verschillende formaten. De full colour prints in deze systemen zijn eenvoudig te verwisselen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor regelmatig wisselende aanduidingen.

Deze systemen kunnen (haaks) tegen deuren of muren gemonteerd worden, maar ook aan het plafond gehangen worden.

Indoor Sign Acrylaat

Het door Brouwers Signmaking ontwikkelde Indoor Sign Acrylaat is een bewegwijzerings systeem met een zeer professionele en chique uitstraling dat altijd aansluit op uw huissitijl. Helder acrylaat panelen kunnen op ieder formaat gemaakt worden, en worden aan de achterzijde voorzien van een full colour aanduiding in uw huisstijl. De acrylaat bordjes kunnen vervolgens met hoogwaardige RVS afstandhouders tegen de muur gemonteerd worden.
 


Aanbieding van de maand

Carwrap

Carwrap

Bekijk

Referenties

Klik op de afbeelding om te bekijken Bekijk alle